Om VISO

VISO står för Vänner i SydOst

Vi är ett nätverk för transpersoner [1]Transsexuell, transvestit, MTF, FTM, crossdresser osv., deras vänner, anhöriga och partners i regionen Sydöstra götaland (Småland, Öland, Blekinge) och är en systergrupp till Vänner i Väst

Den här sidan är tänkt som en samlingsplats, informationscentrum och en allmänt trevlig plats för alla intresserade, vi vet t.ex. att det är många frågor som snurrar runt i huvudet på anhöriga och partners när en bekant kommer ut som transperson, du hittar mer information om detta under Anhörig i menyn ovan.

Vi har även en forumdel där medlemmar kan diskutera, det finns flera kategorier där vissa är stängda tills du har bekräftat vem du är. Vi hade såklart önskat att allt vore öppet men tyvärr finns det anledningar till att vi måste begränsa valda delar.

Under Vanliga Frågor försöker vi samla de vanligaste frågorna som ställs och deras svar, hittar du inte den du vill ha svar på kan du skicka den genom att klicka här:

Håll en trevlig ton i kommentarer och i inlägg, hatiska eller nedlåtande meddelanden kommer att raderas och du som användare kommer att blockeras och anmälas.

MVH

Esmeralda

 

Referenser[+]